Botanische tuin, villa’s en wilde wingerd rond het Comomeer

You may also like...

6 reacties

 1. Mooie foto’s en het weer is daar beter dan hier, zo te zien.
  Gr Jan(Wilde een Tuin)

 2. Stien Bruinaars schreef:

  Leuk stuk, mooie foto’s. Ik ben altijd blij als ik zie dat er weer een bericht binnen is gekomen, je hebt een prettige schrijfstijl en veel kennis van zaken!

 3. Groenjournalistiek schreef:

  Dank jullie wel, altijd heel leuk om zulke reacties te krijgen. Als ik de kennis niet heb Stien, probeer ik het altijd te vinden… Pluis graag iets uit. Fijn om te horen dat je dat waardeert en met plezier leest.

 4. Rene Vriesman schreef:

  Prachtige foto’s! Wat is het toch mooi rondom het Comomeer.

 5. Wybe van Boven schreef:

  Schitterende foto’s, het lijkt mij echt geweldig om eens een bezoek aan deze prachtige plek te brengen. Ik ben zelf ook nog nooit bij het Comomeer geweest, maar wel veelbelovende verhalen gehoord/gelezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »