Over mij

tuinblog, groenjournalistiek

Mam, wat ga jij doen als wij straks allebei de deur uit zijn? Tijd om weer veel te gaan schrijven dus naast mijn werkzaamheden aan de Fontys Hogeschool voor Journalistiek. Vooral over mijn passie tuinieren en alles wat daar mee te maken heeft in de breedste zin van het woord. Liefde voor de natuur is mij met de paplepel ingegeven. Mijn opa aan moeders kant had een volkstuin, maar ook mijn oma aan vaders kant. Naast een eigen bedrijf,  ‘een handel in tuinbenodigdheden’, hadden mijn ouders een kleine maar weelderige achtertuin en een volkstuin. Vakanties brachten we fietsend en wandelend door in de natuur. Daarnaast schreef ik altijd graag verhaaltjes, vakantieverslagen en dagboeken. Volwassen geworden, volgden banen in de communicatie. Ik schreef voor opdrachtgevers of de organisatie waarvoor ik werkzaam was. Heldere teksten, geen poespas. Dat dagboek van toen is anno 2014 een blog geworden.  Als onafhankelijk journalist ben ik aan het werk, maar ik werk ook graag in opdracht. Schroom niet om mij aan het werk te zetten. Ik denk graag met u mee.

Voor tekst, redactie en een kritisch journalistieke aanpak kunt u mij bellen 06 23446726 of mailen via het contactformulier onder contact op deze website.

Met vriendelijke groet, Ellen

@ellenvanderpeet

Verschenen in 2014:

Landleven, tekst bij rubriek Het Landleven van de familie Willemsen

foto’s Daphne’s Diary Huys de Dohm

 

Voorheen geschreven voor:

Gemeente Zuidplas, Gemeente Zevenhuizen-Moerkapelle sr. beleidsmedewerker communicatie

Freelancewerkzaamheden voor Tui Nederland, Pantareizen, nieuwsbrief Om arm Amsterdam, Zuwe Ziekenhuis, Hofpoort Ziekenhuis Woerden

Arbeidsvoorziening, campagne Medelanders Medewerkers: campagnemedewerker

PR bureau Van Rossum & Partners , junior consultant

Opleiding: master/drs politicologie en NGPRA diploma

 

 

Translate »