De nazomerblues? Geniet na van je vakantie in eigen tuin…

Dit vind je misschien ook leuk...

10 reacties

 1. Het is iedere keer weer genieten als ik je lees.
  Lieve groet, Nirad

 2. Anita schreef:

  Wat een fijn artikel. Herinnert mij eraan dat ik vaker lekker in de tuin moet gaan zitten en helemaal niks moet doen. Ik vind het verder ook heerlijk om lekker in de tuin bezig te zijn, grasmaaien, onkruid wieden, het is bijna een therapie!

 3. Johanne schreef:

  Wat een leuk idee om een prieel in je tuin te zetten. Het is nu nog winter maar ik ben mijzelf al aan het verdiepen in de tuininrichting voor de zomer. Ik heb al een mooie lounge set maar het is vaak net te fris in de wind of inderdaad te warm om in de volle zon te zitten. Jij hebt je prieel laten bouwen of heb je hem zelf gebouwd?

  • Groenjournalistiek schreef:

   Je reactie was in de spambox beland, maar nu alsnog antwoord. We hebben de onze laten bouwen, maar er zijn ook bouwpakketten te koop. Onze buurman heeft er zelf een gebouwd op die manier. Alles kan! Succes! Gr. Ellen

 4. Ella schreef:

  Wat een goed idee! Inderdaad ideaal om ’s avonds nog even lekker buiten te kunnen zitten. Wij willen in onze achtertuin ook iets van een tuinhuisje laten plaatsen. Hier kunnen we zeker inspiratie mee opdoen!

 5. Karen schreef:

  Wij hebben deze zomer ook een tuinhuisje laten bouwen, met een terraskachel hebben we nog heel lang lekker buiten kunnen zitten.

 6. Tuin Liefde schreef:

  Super leuk artikel zeg, bedankt! Was weer fijn om te lezen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.