Botanische tuin, villa’s en wilde wingerd rond het Comomeer

Dit vind je misschien ook leuk...

10 reacties

 1. Mooie foto’s en het weer is daar beter dan hier, zo te zien.
  Gr Jan(Wilde een Tuin)

 2. Stien Bruinaars schreef:

  Leuk stuk, mooie foto’s. Ik ben altijd blij als ik zie dat er weer een bericht binnen is gekomen, je hebt een prettige schrijfstijl en veel kennis van zaken!

 3. Groenjournalistiek schreef:

  Dank jullie wel, altijd heel leuk om zulke reacties te krijgen. Als ik de kennis niet heb Stien, probeer ik het altijd te vinden… Pluis graag iets uit. Fijn om te horen dat je dat waardeert en met plezier leest.

 4. Rene Vriesman schreef:

  Prachtige foto’s! Wat is het toch mooi rondom het Comomeer.

 5. Wybe van Boven schreef:

  Schitterende foto’s, het lijkt mij echt geweldig om eens een bezoek aan deze prachtige plek te brengen. Ik ben zelf ook nog nooit bij het Comomeer geweest, maar wel veelbelovende verhalen gehoord/gelezen.

 6. Dag Ellen,
  Telkens weer geniet ik van je leuke en interessante verhalen over tuinen en alles er om heen.
  Dit artikel over het Comomeer trok mij aan om ook die plekken te gaan bezoeken.
  Wil je mij meer info sturen alsjeblieft? Ook enige overnachtingsadressen, liefst B&B’s die niet toeristisch zijn?
  Wij hebben zelf een open tuin van 4000 vierkante meter, die het hele jaar open is, ook als we er niet zijn.
  We krijgen honderden bezoekers, ook met bussen, vooral veel Duitsers. Op onze site krijg je een goede indruk van onze tuin. In oktober willen we zelf er even uit en natuurlijk tuinen gaan bezoeken. Deze keer graag de plekken die jij beschreven hebt. Ik hoop, dat je wat info toestuurt. Iets anders: ongeveer 35 jaar geleden had ik een kralenwinkeltje, Frya kralenboetiek,
  in Oudenbosch, in het straatje dat naast de basiliek naar beneden loopt, de Pastoor Hellemonsstraat. Misschien ben je er wel eens op bezoek geweest. Groetjes, Nirad

 7. Jenneke de Zuidt schreef:

  Wat een prachtige foto’s! Hier krijg je zin van om op vakantie te gaan!
  Heerlijk om die goed verzorgden flora te zien

 1. 24 oktober, 2019

  […] Ik koos de opname van een Gazania Rigens, gemaakt in de tuinen van een Agriturismo bij het Comomeer in Italië. Kijkend naar de foto zie ik ook direct die superfijne plek weer voor me en de […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.