Plantsoengeluk, Tilburgse ontmoeting

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. Brigit Goderie schreef:

    Ik ga ook eens een blokje om morgen tussen de middag. Kijken of ik de helleborussen zie. Zelf heb ik ze niet in mijn tuin, maar ik wil het dankzij de tip nu wel gaan proberen. Ze zijn zo mooi. Als je binnenkort nog wat zaadjes overhebt…

    • Groenjournalistiek schreef:

      Hoi Brigit, zal vast wel zaadjes overhebben… dat komt goed. Binnenkort kun je een blog ode aan de Helleborus verwachten. Ze zijn allemaal prachtig… Ik ben zelf echt fan van de orientalis. Een leuke site voor zaaitips is http://www.zaaitips.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.