Geleend landschap in je tuin met behulp van een muurposter

Dit vind je misschien ook leuk...

7 reacties

 1. Ankie Manders schreef:

  Leuk, brengt me op ideeen. Het autootje is een trabantje😜

 2. Jannie schreef:

  Wat een leuk artikel. Zo ziet de tuin er weer ontzettend vrolijk uit 🙂
  Ik ben het niet helemaal met je eens wat betreft de ‘saaie houten schuttingen’. Deze zijn er in vele verschillende soorten en maten te krijgen, bijvoorbeeld met een prachtige klimop. Dat geeft ook veel kleur en vrolijkheid aan de tuin.

  • Groenjournalistiek schreef:

   Ja, ik snap je reactie, maar een mooie houten schutting met klimop is natuurlijk groen en niet saai… en valt dus niet in deze categorie saaie houten schuttingen.

 3. Jannie schreef:

  Wat leuk! Ik ga binnenkort mijn tuin ook weer eens flink aanpakken. Ik heb al materiaal gekocht, nu de bloemen nog. Goed materiaal is het halve werk zeggen ze hé, haha. Op de site van tuinposters staan inderdaad ontzettend leuke posters, lekker vrolijk! Dan kan ik die lelijke muur mooi weg werken. Bedankt voor de tips! Schrijf je binnenkort nog een blog over tuin opknap tips? 😉 Zou wel van pas komen..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.