Op een mooie pinksterdag: fietsen langs de Zuiderzee Amsterdam

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

 1. Johanne schreef:

  Dag Ellen, dankjewel dat ik mee mocht genieten op je door jou beschreven en gefotografeerde fietstocht. Ik hou van Amsterdam en van tegels weghalen…. en… met een klein beetje hulp een wondertje door de natuur te laten gebeuren. Nogmaals dank, ik heb genoten! Met vr. groet, Johanne

 2. Groenjournalistiek schreef:

  Hoi Johanne, dank voor je leuke reactie. Dat niet zo nette in A’dam is charmant, maar ook goed voor de natuur, helemaal mee eens! Tegels eruit… dat is het motto!

  • Johanne schreef:

   Ja de natuur moet veel meer zijn eigen werk mogen doen en wij daar een klein handje bij helpen. Ik heb die mooie foto van de gevel”tuintjes” door gestuurd naar mijn dochter. Zij hoopt zo op een beneden woninkje voor haar met haar zoontje en dan ook zo’n geveltuintje. Ze was er heel enthousiast over.Waarvoor dank aan jou.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.