De Zinnia’s van Marlou, hét verhaal achter een artikel in Groei&Bloei mei 2015

Dit vind je misschien ook leuk...

7 reacties

 1. Helmi schreef:

  Lieve Ellen, ontroerd was ik weer na t lezen van dit door jou geschreven mooie verhaal over mijn vriendschap met Marlou en de bijzondere Zinnia’s! Wat fijn dat je de Baron z’n Hof en mijn winkel bezocht met dit resultaat! Dankje! x

 2. Iverna schreef:

  Je weet je lezers wel te raken Ellen, ontroerend….

 3. Ollo Feenstra schreef:

  Hallo Ellen, via mijn zwager (weduwnaar van Marlou) kreeg ik jou artikel/verhaal doorgestuurd. Met tranen in mijn ogen gelezen!
  Ik ben de zus van Marlou en het is zo mooi dat ze met haar liefde voor de natuur en de Zinnia’s in het bijzonder, nu na zoveel jaren nog mensen weet te raken! Ze was ook enorm goed in het maken van allerlei crèmes en ‘druppels’ volgens de Bach-methode, liep ze om 6 uur in de ochtend al goudsbloemen etc. te verzamelen in natuurgebieden om er later weer van alles moois van te maken. Ik gebruik haar Calendula-zalf nog steeds! En in Veere had een vriendin uit Amsterdam haar moestuin op een gegeven moment ook vol staan met Zinnia’s! Kreeg ik altijd een boeket of een prachtige foto ervan. Staat nog steeds naast de foto van Marlou.
  Heel veel dank voor je liefdevolle artikel en Helmi jij ook voor de herinnering aan Marlou!!!
  Veel liefs, Ollo.

 4. Ellen schreef:

  Dank jullie wel voor jullie reacties, graag gedaan Helmi en Ollo, het is een bijzonder verhaal over een bijzondere vrouw…

 5. Nieke schreef:

  Hi Ellen,

  Bijzonder dat je zo liefdevol én met de juiste woorden ervoor hebt gekozen om een verhaal over mijn moeder te schrijven. Dat waardeer ik ontzettend. Moederdag,dit jaar, was door je berichtje voor mij even een stukje minder verdrietig.

  Helmi ik kom snel een bos zinnia’s bij je halen!

  Liefs,
  Nieke Slippens

 6. Nel schreef:

  Wauw, prachtig artikel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.