Pluktuin De Plukkerij in Bosschenhoofd, en ik verdacht van diefstal

Dit vind je misschien ook leuk...

7 reacties

 1. Nick de Krom schreef:

  Het is mooi artikel. Maar ik vind de kop misleidend. Het kwam bij mij over, alsof de Plukkerij zélf verdacht werd van diefstal. Ik schrok daar van, en juist dat bracht mij tot lezen. Blijkt die verdenking op de schrijfster van het artikel te slaan, in een heel andere setting.
  Mijn advies: verander die kop, zodat ’t niet meer ge-interpreteerd kan worden alsof de Plukkerij in Bosschenhoofd van diefstal verdacht wordt!

 2. Groenjournalistiek schreef:

  Koppen zijn bedoeld om een een leesprikkel te geven, dat is gelukt dus, maar heb er voor alle duidelijkheid gelijk even ik aan toe gevoegd… Misverstanden moeten er niet ontstaan natuurlijk!

 3. Ilse Rood schreef:

  Wat heb je dit mooi geschreven, Ellen! Prachtige foto’s ook! Wat waren die meisjes toch schattig….
  Dank je voor de de uitgebreide beschrijving van onze heerlijke tuin. Oeps…..we hebben geen bonnetjes.

 4. Emilia schreef:

  Wat een prachtige pluktuin en leuke foto’s! Altijd vervelend als mensen naar je kijken alsof je iets hebt “gestolen” (bloemen aan de rand van de weg plukken is naar mijn mening niet stelen) terwijl dit totaal niet het geval is. Zo’n nare opmerking blijft me altijd wel even bij.

 5. Daan auctions schreef:

  Leuk artikel! Inderdaad vervelend dat je beschuldigd werd van diefstal, terwijl je eigenlijk niks fout had gedaan..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.