Tuinonderhoud, tuingeluk en tuingemak Genoeg redenen om een hovenier in te schakelen

Dit vind je misschien ook leuk...

5 reacties

 1. Leuk artikel. Mijn klanten willen heel vaak gewoon tegels. Het is modern wordt er dan gezegd maar ik vind het zonde. Een paar planten in de tuin verwerken geeft een veel betere uitstraling vind ik persoonlijk.

  • Groenjournalistiek schreef:

   Dank je wel voor je reactie, hoop toch dat het je lukt je klanten te overtuigen dat groen veel mooier is!

 2. pim schreef:

  Dankjewel voor dit blog over hoveniers. Wat handig dat de hoveniers complementerende kennisgebieden bezaten. Een goede reden om een bedrijf op te zetten! Ik weet zelf ook veel van planten, maar bij mij is dan reine kennis van biologie. Groene vingers heb ik niet.

 3. Natalie schreef:

  Bij een hovenier denk ik al gauw aan een paleistuin. Een tuincoach klinkt meer van deze tijd. Het is voor mij een ware uitdaging om iets te maken van mijn zeer overschaduwde tuin. Betegelen is voor mij geen optie. Het terras is al groot genoeg. Misschien toch maar eens een horticultureel professional erbij halen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.