RTL’s Mooiste tuinen van Nederland: Tielens in Hoeven behalve structuur ook bloemen en natuur

Dit vind je misschien ook leuk...

5 reacties

 1. Ik ben gevraagd om met mijn tuin in dit programma deel te nemen. Dit heb ik niet gedaan en achteraf gezien ben ik daar heel blij om. De commercie overheerst inderdaad (was me vooraf niet verteld) en dat stoort me. Zeker nu je weet dat intratuin planten met veel pesticiden verkoopt.

 2. Jobfre schreef:

  Hallo, ik heb het programma ook gezien. Inderdaad jammer, al die commercie,maar verder is er weinig tot niets over tuinen te bekijken op de tv.
  Maartens moestuin (leuk), Rob’s etc.(eeuwig hetzelfde)

 3. Groenjournalistiek schreef:

  Jouw conclusie klopt… Er zijn geen alternatieven. Maar dat zou nou eens snel mogen veranderen. De publieke omroep is van ons allemaal. De nodige programma’s gaan over onderwerpen waar misschien wel veel minder mensen in ons land mee bezig zijn of in geinteresseerd zijn dan in groen, tuinen, etc. En dat is dus eigenlijk heel raar…

 1. 5 juli, 2014

  […] Hoeven waren deze week de tuinen van Tielens geopend. Dat is voor mij een thuiswedstrijd, dus gemakkelijk om even langs te gaan. Hoewel […]

 2. 5 september, 2016

  […] de beplanting is zo gekozen dat alles tegelijkertijd in bloei staat een korte periode. De tuin van Tielens is uitgeroepen tot tuin van de maand september door de Nederlandse tuinenstichting. Eind september […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.