Diagonaal in de tuin, de vijver als stille getuige

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. 14 september, 2014

    […] Achter in onze tuin stond een tuinhuisje. Handig om van alles in op te bergen. Er zat een klein stukje kap aan, maar te klein om onder te zitten. Bij regen werd je toch nat, en te weinig schaduw om zonder parasol te kunnen. Achter in onze tuin is het goed toeven omdat je daar op de grote vijver kijkt. De wens was dan al gauw om daar een lekker plekje te maken. De eerste uitdaging was het draaien van het tuinhuisje dat diagonaal in de tuin stond. Ik schreef daar al eerder over http://groenjournalistiek.nl/tuinontwerp […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.