Hondstand, een minder bekend bolletje, wel een beetje geduld hebben maar de moeite waard…

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. 19 april, 2015

    […] Behalve in magnifiek roze is de boom er ook in het wit, purper en zachtgeel. Er zijn diverse sites waar alle verwilderingsbolletjes bekeken kunnen worden. Het scheelt in ieder geval een heleboel werk. Eenmaal geplant lang plezier. Besproken boek: Bloembollen mixen & matchen van Hanneke van Dijk, uitgeverij Forte Groen, handige hulp voor een mooi tuinontwerp met bloembollen in de border. Direct terug naar home of lees meer over kleine verwilderingsbolletjes. […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.