Flanders fields, over oorlog en vrede, veldbloemen, kerkhoven en herdenken

Dit vind je misschien ook leuk...

7 reacties

 1. Groenjournalistiek schreef:

  Leuk dat een lezer laat weten dit bericht te waarderen…

 2. Anke schreef:

  Had je deze toevallig al gehoord? Volgende week zondag, 30 november, wordt deel 2 uitgezonden van deze tweedelige docu in Het Spoor Terug: http://www.radio1.nl/item/243987-Het%20Spoor%20Terug,%20De%20Madonna's%20van%20Pervijze,%20deel%201.html

 3. Groenjournalistiek schreef:

  Dank je wel Anke, voor deze goede tip. Ga het naluisteren, erg interessant….

 4. Kelly schreef:

  Ik vond dit bericht enorm handig, heel erg bedankt

 1. 25 november, 2015

  […] Hoe groot zijn de contrasten deze dagen. Ik denk terug aan mijn bezoek vorig jaar november aan de oorlogsgraven rondom Ieper en de verschrikkingen van de Eerste Wereldoorlog en de bloemen die daar bij hoorden: klaprozen, […]

 2. 23 mei, 2016

  […] in: zich vestigen op grond waarin gewoeld is. Dat was de reden waarom ze symbool werden van de Eerste Wereldoorlog. Maar ook de korenbloem kan dat goed, niet voor niks vond je die vroeger tussen het graan. Ruim […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.