Tuinkasjes, oude ramen en deuren upcycled

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

 1. Patricia de Ruijter schreef:

  ik wil al jaren een moestuin in een hobby kas of tuin kast plaatsen.
  maar de hobby/tuin kassen dus die echte zijn voor mij en vele anderen mensen veel te duur. men zegt als je zelf een hobby/tuinkas van oude deuren en ramen gaat maken ben je goedkoper uit. maar ja ben al lang opzoek op het internet. voor een adresje vlak of in Geldrop. helaas niet kunnen vinden zo ook niet op Marktplaats. nu is mijn vraag wat kost het als ik via u een tuinkas laat maken van oude deuren of ramen. dus waar ik in kan staan en lopen. inclusief thuis bezorgen en in elkaar laten zetten.

 2. Groenjournalistiek schreef:

  Beste Patricia, helaas kan ik je daar niet mee helpen. Je zult echt op zoek moeten gaan naar een handige klusser, misschien een oproep plaatsen voor een leerling timmerman? Ik tuinier en schrijf maar verkoop (nog) geen producten. Het kasje waar dit verhaal over gaat is van Suzip, maar die zijn eerder duurder dan goedkoper dan de bekende metalen/kunststofkasjes..

 1. 20 oktober, 2015

  […] van het eerste uur: Suzanne van Andel van Suzip (ook van de tuinkasjes!)kwam als kind met haar moeder (ook nog steeds actief) mee, en groeide op met […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.