Tuin van Esther: dromen, een vijver en een cursus diervriendelijk tuinieren, deel 1

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

 1. Ankie Manders schreef:

  Jammer, dat ik deze cursus heb gemist. Inmiddels is onze tuin (na 14 jaar) ook een natuurreservaat geworden.
  Maar het is natuurlijk te gek om dit te leren en meteen vanaf het begin te kunnen opbouwen. Bij ons is het vallen en op staan. Ik heb er op Fb Ankietuin een blogje overvgeschreven.

 2. Groenjournalistiek schreef:

  Hoi Ankie, dank voor je reactie, zal eens gaan kijken op je FB pagina!

 1. 20 maart, 2015

  […] In de lijst van de provincie voor de rand bevinden zich onder andere de volgende heesters en bomen: hondsroos, rode kornoelje, haagbeuk, sleedoorn, veldesdoorn, lijsterbes, mispel, vogelkers, twee kleinbladige lindes, totaal zo’n 530 stuks worden er geplant. Deze beplanting draagt bij aan herstel van het cultuurhistorisch landschap, dus als je in West-Brabant woont, dan weet je nu wat er hoort te groeien…  Als er geplant gaat worden, keer ik terug naar Esther. De bedoeling is binnenkort. Voordeel is dat de kwekers van het benodigde groen om haar heen wonen. De lijntjes zijn kort! De volgende stap om het tuinontwerp te realiseren zijn het vogelbos en de fruitboomweide… Nog eenmaal een blik op de vijver, tot de volgende keer. Lees ook deel één van de tuin van Esther […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.