Tuinhuisjes, een aanrader…

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

 1. Lauren de Bruijn schreef:

  Nadat ik dit artikel heb gelezen wil ik ook een prachtige achtertuin met een kleine vijver en een tuinhuisje hebben om daar gezellig en ontspannend mijn vakantie door te brengen! Kort geleden heb ik een huisje in een dorp gekocht en nu denk ik hoe ik dat kan ontwerpen. Maar nu is zo’n tuinhuisje een must-have voor mij!

  • Groenjournalistiek schreef:

   Wat leuk om te horen Lauren, heel veel plezier met de aanleg en ja zo’n tuinhuisje of prieeltje is een enorme aanwinst. Extra genieten! Veel succes met ontwerpen,bouwen en planten…

 1. 2 september, 2017

  […] aantal jaren geleden plaatsten we een prieel over ons tuinhuisje heen. Ik schreef er al eerder over. En wat een aanwinst is dat. Je hoeft niet bang te zijn voor een […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.