Ton ter Linden stopt na 50 jaar tuinkunst: het feest is voorbij voor “Nederlandse Monet” en “Mozart” in de polder

Dit vind je misschien ook leuk...

6 reacties

 1. Coby Pletting schreef:

  Lees dit interview nu pas na sluiting 5jr.geleden.Zo echt, waardevol en eerlijk alles. Ton ter Linden is ,n echt mens ,kunstenaar. Ik ben in Ruinen geweest en dacht toen ik op de veranda stond ,zo moet het ,wat ben ik nog aan ,t begin.Ook in Veenhoop leuk kontakt gehad met Ton.Hij zat in .,n bootje bezig met waterlelies uit de vijver te halen,bootje propvol,Ton in vijverpartij,ik ging aar hem toe,zei we zijn met de tuinclub ,goedemorgen .Ton antwoorden kom in mijnbootje.Jammer niet gedaan ,ik was helemaal in witte kleding.Had erachteraan spijt van ,maar ,t was 10.00 begin vd dag.
  Ook als je ,n naamvroeg ging Ton meteen mee.Tonbleef eenvoudig ,met al zijn kunde.
  Alleen maar goede herriing aan Ton ,ook Ger Tabak.

 1. 30 november, 2014

  […] daarom voor gemakkelijke planten en bodembedekkers, nu tuinier ik met als grootste inspiratiebron Ton ter Linden.” Een slaaf van de tuin wil het stel niet worden. Ze reizen graag en lang, fietsen, en hebben […]

 2. 10 april, 2015

  […] Ton ter Linden zei dat dit park de inspiratiebron was voor zijn manier van werken en dat je er eind maart moet […]

 3. 13 juni, 2015

  […] Ton ter Linden stopt… […]

 4. 31 december, 2016

  […] gesloten tuinen, in de zomer kwam het bericht dat de al gesloten tuinen van Ton ter Linden en Gert tabak in De Veenhoop verkocht zijn. Inmiddels zijn Ton en Gert gestart met de aanleg van een […]

 5. 1 december, 2017

  […] we samenwerkten aan een artikel over het afscheid van Ton ter Linden na 50 jaar tuinieren, had ik de foto in mijn computer staan. Juist dit beeld is mij erg dierbaar. Om verschillende […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.