Beter goed gejat, dan slecht bedacht

Dit vind je misschien ook leuk...

6 reacties

 1. Martine schreef:

  Goed stuk weer. En ach, ‘jatten’, je kunt het ook inspiratie noemen…

 2. Goed geschreven en fijn dat je zoveel aandacht en oog hebt voor de creaties van anderen, de omgeving en de natuur. Zo ontwikkel je jouw tuin tot jouw droomtuin. Geweldig! Zonnige tuingroet, Mariëtte Verlaan, tuincoach en Feng Shui tuinprofessional

 3. Carrie schreef:

  Ik denk het toch heel leuk kan zijn als je in een stuk van jouw tuin het een seizoensprincipe uitprobeert. Gewoon knallen er mee. De rest van de tuin zorgt dat het ook in andere seizoenen interessant is. Lijkt mij het experimenteren waard.

 4. Groenjournalistiek schreef:

  Dank Martine, Mariëtte en Carrie voor jullie leuke reacties. Creatief lenen is ook een goede omschrijving, maar het is zo’n mooi gezegde voor wat we allen doen… Mee eens Carrie, ik ga voor meer knallen dit jaar, dat is mijn goede voornemen. Ik realiseerde me dat ook veel meer, na mijn interview met Gert en Ton afgelopen zomer…

 5. lenny schröder schreef:

  leuk!! Ik krijg alweer helemaal zin in het voorjaar.

 6. Tessa schreef:

  Interessant stuk! Ik zie het meer als inspiratie opdoen.. Wij maken ook tuinontwerpen op basis van het Dutch Wave principe, maar gebruiken ook nog steeds de eigen kennis en ervaring voor de uiteindelijke ontwerpen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.