Woon- en tuininspiratie: online genieten

Dit vind je misschien ook leuk...

5 reacties

 1. Zem schreef:

  Een inspirerende blog, Ellen.
  Dat stapelen van allerlei tijdschriften, kranten en wat al niet meer: dat herken ik.
  Dat is de enige manier om nog enige orde aan te brengen 😉
  Een voorspoedig 2016 toegewenst en ik hoop dat je dan weer lekker in je tuin kunt werken!
  Hartelijke groet, Zem.

 2. Groenjournalistiek schreef:

  Dank je .wel Zem, ja, dat hoop ik ook… En die stapeltjes dat leer ik vast niet meer af… Jij ook de allerbeste wensen en een mooi tuinjaar 2016 en vooral gezondheid!

 3. Sara schreef:

  Alle tijdschriften, folders etc. doorlezen vind ik nu in deze tijd nog steeds heerlijk, maar online inspiratie opdoen is ook gewoon heel handig! Ik ben momenteel druk bezig met inspiratie opdoen voor het opknappen van mijn tuin.

 4. Groenjournalistiek schreef:

  Dank voor je bericht Sara, en heel veel plezier met het opknappen van je tuin!

 1. 29 januari, 2016

  […] langs een metalenboog aan. Mogelijkheden als hangplant biedt deze groeiwijze natuurlijk ook. Super trendy dit jaar. Maar ook om eens lekker uit je dak te gaan en de plant klimruimte in huis te […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.